Klantenservice

Heb je een andere vraag?

Mail of bel gerust!

 

  • Per fles te bestellen, met een minimum van 6 flessen
  • Gratis verzending bij een bestelling van €80,-
  • Veilig online betalen
  • Snelle levering 
  • 14 Dagen bedenktijd

Betaalmethoden

Bij Wijnologie kun je veilig en snel online betalen. Onze betalingen verlopen via Mollie. Dit is een zeer veilige provider welke jou alle betaalmethoden aanbiedt die je maar wenst. Zo worden alle gegevens, om de bestelling te voltooien, op één pagina ingevuld en lopen al onze betalingen via een beveiligde SSL-verbinding.

We geven je de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Kies dus zelf de betaalmethode die het beste bij je past!

iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

PayPal

PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem dat vooral wordt gebruikt door particulieren en kleinere webwinkels en veilingsites als eBay en Marktplaats. Wanneer je betaald met PayPal wordt je tijdens de betaling naar jouw PayPal account gestuurd om de betaling af te ronden. Nadat je de betaling bij Paypal hebt bevestigd, keer je weer terug naar onze webshop.

Vooruitbetalen per bank

Betaal je liever via internetbankieren? Betaal dan vooruit met een directe bankoverschrijving. Gebruik het ordernummer als betalingsreferentie. Let op: De bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben. 

Wijnologie, Zandvoort / IBAN NL65ABNA0465647405 / BIC ABNANL2A

Rembours (alleen bij bestellingen via de telefoon!)

Wil je toch liever eerst de wijn ontvangen en dan pas betalen? Ook dat is mogelijk bij Wijnologie.nl. Je betaalt dan rechtstreeks aan de TNT Post medewerker op het moment dat je het pakket ontvangt. Zorg dus dat je het gehele bedrag contant in huis hebt wanneer de TNT Post medewerker langs komt. Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij €18.35 in rekening en vanaf 20 kilo € 23.30. Daarbij berekenen wij 1% provisie over de totale som van de bestelling inclusief 21% b.t.w.

Let op: Een betaling onder rembours is alleen mogelijk als je de bestelling doorgeeft via ons telefoonnummer: 06-28 25 85 55.

Levertijd

Wijnologie streeft naar een snelle verzending van je besteling. Bestel je voor 15:00 uur, dan wordt de bestelling binnen 2 dagen aangeboden door PostNL als jouw bestelling in voorraad is. Bestel je ’s avonds, in het weekend of is een gedeelte van je bestelling niet in voorraad, dan duurt het doorgaans een werkdag langer voordat we je pakket kunnen verzenden.

Verzenden en verzendkosten

Verzenden

WijnenWijnologie gebruikt voor het verzenden Flespakket.nl, de meest betrouwbare bezorging van PostNL. Hiermee komen de wijnen gegarandeerd breukvrij aan op het gewenste afleveradres. De levering is te volgen via track & trace. Jouw pakket wordt tot twee keer toe aangeboden bij de geadresseerde. Als de ontvanger niet aanwezig is kan het pakket worden aangeboden bij de nabije buren. De geadresseerde wordt hier via de track & trace status én een bericht in de brievenbus over geïnformeerd. Als zowel de geadresseerde, als de buren twee dagen niet aanwezig zijn, wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde postkantoor of businesspoint. Hier kan het pakket tot drie weken worden afgehaald door de geadresseerde. Bekijk hier alle PostNL afhaallocaties ->

Geschenken: Wijnologie gebruikt voor het verzenden van de geschenken PostNL. Met uitzondering van de Nip Wijnkits past alles door de brievenbus. De wijnkits worden als pakket verzonden.

Verzendkosten

Wijnen: Wijnologie verzend per eenheid van 6 flessen wijn (dit mag een mix zijn), dus 6, 12, 18 flessen enzovoort. De verzendkosten bedragen €6.95 voor een doos van 6 flessen. Bij bestellingen boven de €80,- zijn de verzendkosten GRATIS.

Geschenken: Wijnologie hanteert een vast tarief van €2.95 bij het verzenden van geschenken. Uitzondering hierop zijn de wijnkits, hiervoor geldt het pakkettarief van €5.95. Alle geschenken zijn te volgen via track&trace van PostNL.

Woonachtig in Zandvoort? Vul bij BEREKEN VERZENDING jouw postcode in (2040, 2041 of 2042) dan vervallen de verzendkosten en zal ik overdag of in de avond jouw pakket bezorgen (na overleg).

Retourneren – 14 dagen retourrecht

Bij Wijnologie kun je de bestelling ruilen of retourneren. Je hebt het recht om de bestelling zonder opgave van reden en gedurende veertien dagen te ontbinden. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.  Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
In uw track & trace mail vind je een link waar je direct een retourlabel kunt aanmaken. Het retourlabel print je uit en plak je op de doos. Vervolgens kun je het pakket terug naar de winkel sturen.

Als je de track & trace mailt kwijt bent, vul dan het retourformulier in die je hebt ontvangen bij jouw bestelling. Stuur dit formulier naar info@wijnologie.nl. Wij nemen vervolgens contact met jou op en maken een retourlabel voor je aan.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Heb je een klacht?

Dat is vervelend! Ik vraag je vriendelijk de klacht door te geven. Dit kan via Contact, 06-2825855 of per mail naar info@wijnologie.nl. Ik zal de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid op te lossen. Na ontvangst van de klacht ontvang je hiervan binnen 24 uur een bevestiging.

Ik zal de klacht sowieso binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zal ik je hiervan op de hoogte stellen. Mocht een eventuele bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om het geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

???????????????????????    600 wim